O NAMA

GOCA Brows and life redefined je novi salon koji vam pruža prijeko potrebnu oazu mira i opuštanja na atraktivnoj lokaciji u City kvartu u Podgorici.

 

GOCA B&L Redefined salon je više od salona uljepšavanja. To je salon koji razvija potpuno novi koncept i pristup Vašoj ljepoti koji do sada nije bio viđen kod nas, a koji se već nekoliko godina primjenjuje u svijetu. Potrudili smo se da Vam u našem prostoru ponudimo sve ono što Vam je do ljepote potrebno. Vi ljepotu imate, jer je nosite u sebi, ali nije na odmet da nekoliko puta mjesečno

Vaše tijelo i lice počastite i prepustite se timu stručnjaka koje smo okupili. Zajedničkim znajem i iskustvom ćemo Vašoj ljepoti dati "final touch" i time joj vratiti svježinu koju usled stresnog i brzog života svakodnevno gubimo. Kod nas ćete po pristupačnim cijenama dobiti tretmane u kakvim već godinama uživaju svjetske zvijede i priuštiti svom tijelu luksuz kakav zaslužuje.
 

Mislite na sebe i svoj izgled. Prepustite se nama i našem timu, a mi Vam garantujemo da ćete iz našeg salona izaci svježi i nasmijani i kao takvi sigurnim koracima nastaviti da ređate uspijehe u životu.

 

Vaš Goca B&L redefined

Tel: +382 69 635 637  

Email: gocaphibrows@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

City Kvart, lamela 5 broj 18, 8100 Podgorica